Home Vesti Fabrika koja izvozi veselje iz Srbije

Fabrika koja izvozi veselje iz Srbije

by bifadmin

U Srbiji je otvorena prva elektronska kafana koja preko striming platforme izvozi veselje širom sveta. Klijenti sa različitih kontinenata mogu da poruče za svoju proslavu koncert kakav god žele – od trubača do gudačkih kvarteta i di-džejeva.

U Velikoj Plani posluje fabrika koja pravi i izvozi veselje iz Srbije širom sveta. Firma pod nazivom „Vesela fabrika“ zapošljava više od 20 ljudi, koji su zaduženi za organizaciju događaja i tehnološku podršku, i kako kaže direktor Nikola Arsić, rade u tri smene.

U okviru fabrike posluje i elektronska kafana, ili kako piše na sajtu, jedinstvena striming platforma. Platforma je podeljena na različite vrste događaja, kao što su proslave svadbi, rođendana, godišnjica, krštenja, poslovnih svečanosti i drugih događaja. Naručilac sa bilo kog kontinenta može da se obrati zaposlenima u „Veseloj fabrici“ i da poruči kakvu vrstu muzike želi, da izabere pevača, ili nekog poznatog instrumentalnog izvođača.

Klijenti od Minhena do Čikaga

Nikola Arsić tvrdi da je u ponudi sve, od narodne muzike i trubača, do gudačkih kvarteta i di-džejeva, jer sarađuju sa velikim brojem muzičara. Obraćaju im se klijenti od Minhena do Čikaga, uglavnom naši ljudi u dijaspori, kojima organizuju svirku preko striming platforme.

U fabrici postoji i poseban odeljak sa različitom garderobom kao za holivudske filmove, jer se muzičari i kostimiraju u skladu sa događajem i muzikom koju izvode.
Pored striming platforme, „Vesela fabrika“ ima i onlajn školu za one koji žele da nauče da sviraju neki instrument, ili da se dodatno usavrše.

Prasence u rezervi

Zaposleni u fabrici organizuju i događaje uživo, i iza sebe, kako kaže Željko Arsić, šef orkestra „Panorama“ i urednik muzičkog programa imaju hiljade i hiljade pređenih kilometara po Srbiji i svetu. Firma poseduje svoj vozni park, uključujući i autobus sa dnevnom i spavaćom sobom, kupatilom i kuhinjom, „da imamo da skuvamo ručak jer se nikad ne zna gde ćemo da zaglavimo“, kaže Arsić. A tu je i zamrzivač, za poneko prasence u rezervi.

Ova mobilna porodična fabrika, koju vode otac i sin, organizuje po njihovim rečima i performanse, ubacuje po potrebi i specijalne efekte, a tu su i usluge keteringa sa svim vrstama jela. Za svaku vrstu događaja postoje posebne ponude razvrstane na više različitih segmenata, jer kao što je fabrika mobilna, tako su i programi modularni, kažu Arsići i dodaju: „Bolje je imati i loš plan, nego da ga nema“.

Izvor: Prva TV

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar