Home VestiEkonomija „Lufthanza“ uvodi bračne krevete na prekookeanskim letovima

„Lufthanza“ uvodi bračne krevete na prekookeanskim letovima

by bifadmin

Nemačka avio-kompanija „Lufthanza“ odlučila je da, u cilju unapređenja usluga, u nove kabine u prvoj klasi na prekookeanskim letovima ubaci bračne krevete.

Prema pisanju britanskog portala „Tajm-aut“, ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.

Nemački avio-prevoznik „Lufthanza“ najavio je da će uskoro imati „Suite plus“ sedišta u prvoj klasi, koja će parovima obezbediti sopstvenu sobu, a uvešće i bračne krevete, sopstvene sisteme grejanja, kao i zidove do plafona, klizna drvena vrata, ormare, trpezarijske stolove, specijalne gurmanske menije i sedišta široka jedan metar.

Tako će ta avio-kompanija imati neke od najluksuznijih opcija za duge relacije, a kako navode iz kompanije, ove novine su deo projekta unapređenja usluga „Alegris“.

Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025.

Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaju „Katar erlajns“, „Etihad“ i „Singapur erlajns“ ali su te opcije veoma skupe, od oko 3.000 do više od 20.000 dolara.

Izvor: Tanjug

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar