Home VestiEkonomija Ove dve stavke nikako ne treba da izostavite u pripremama za letovanje

Ove dve stavke nikako ne treba da izostavite u pripremama za letovanje

by bifadmin

Osećaj koji svi imamo kada krećemo na odmor, makar trajao samo dva dana i bio u susednoj državi, nema cenu! U nama budi sreću, uzbuđenje i osećaj relaksiranosti u kojima uživamo dok stvaramo uspomene za ceo život.

Da biste taj osećaj imali tokom celog letovanja, naš savet je da, ukoliko na put krećete svojim automobilom, obezbedite neki od paketa pomoći na putu koji će vam biti od velike koristi ako vam se dogodi kvar na automobilu, ali i da za svako putovanje u inostranstvo obezbedite Putno zdravstveno osiguranje.

Drug na drumu na svakom putovanju

Učlanjenjem u Auto-moto savez Srbije omogućena vam je besplatna pomoć na putu 24 časa, sedam dana u nedelji, tokom cele godine, i to širom Srbije i kontinentalnog dela Evrope.

Uz AMSS pakete obezbeđeni su vam šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, pomoć na putu i brojne druge pogodnosti.

U skladu sa potrebama, možete izabrati Super članski paket, koji predstavlja najtraženiji paket za porodični odmor u regionu, Premium Srbija paket, sa kojim vam je zagarantovana neograničena kilometraža sa šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u Srbiji, ili Premium Evropa paket, koji nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu, kako u Srbiji, tako i u Evropi.

Sve pogodnosti koje ostvarujete kupovinom jednog od ovih paketa možete pronaći na webshop-u Auto-moto saveza Srbije, gde vas očekuje i popust od 10%.

Izvor fotografije: AMSS

Putno zdravstveno osiguranje za bezbrižno putovanje

Vaš automobil nije jedino o čemu treba da razmišljate kada se pripremate za putovanje!

Bilo da u inostranstvo idete sami, porodično, sa društvom, ili voljenom osobom, potrebno je da imate Putno zdravstveno osiguranje koje, u skladu sa uslovima osiguranja, pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu.

Pozivom na broj telefona 0800 009 009, prijatelji iz AMS Osiguranja uputiće vas u sve detalje o polisi individualnog ili porodičnog Putnog zdravstvenog osiguranja.

Polisu još brže i lakše možete obezbediti online, na webshop-u, čime ostvarujete popust od 30%, dok više informacija o samoj ponudi osiguranja možete pronaći na ovom linku.

Uz obezbeđenu pomoć na putu i polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, preostaje vam samo da se spakujete i da nasmejani krenete na odmor.

Izvor fotografije: Getty Images

Srećan put!

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar