Home Promo Gorica Jovović je privremena generalna direktorka kompanije Delez Srbija

Gorica Jovović je privremena generalna direktorka kompanije Delez Srbija

by bifadmin

Gorica Jovović će od 1. januara 2024. godine biti imenovana za privremenu generalnu direktorku kompanije Delez Srbija. Ona će naslediti Jan-Villem Dokhejra posle tri uspešne godine na čelu kompanije. Gorica će odgovarati Jesperu Lauridsenu, generalnom direktoru Ahold Delez za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Gorica trenutno obavlja funkciju potpredsednice za nabavku i pozicioniranje proizvoda u Delez Srbiji. Njeno imenovanje na poziciju privremene generalne direktorke, rezultat je njene impresivne decenijske karijere u kompaniji i svedoči njenoj izuzetnoj poslovnoj sposobnosti i upravljanju.

„Znanje i iskustvo koje je Gorica stekla prevashodno u domenu komercijalnog poslovanja, u kombinaciji sa dokazanom sposobnošću da motiviše i vodi različite timove, čini nas uverenim da će pod njenim rukovodstvom naše poslovanje u Srbiji nastaviti da raste i dodaje održivu vrednost našim kupcima, našim zaposlenima i lokalnoj zajednici“, rekao je Jesper Lauridsen, generalni direktor Ahold Delez za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Gorica Jovović predvodiće Delez Srbiju, najveći maloprodajni lanac na tržištu, članicu grupe Ahold Delez. Delez Srbija zapošljava 13.000 ljudi, upravlja sa 520 Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnica i Maxi on-line poslovanjem i svakodnevno opslužuje više od pola miliona kupaca. Kompanija je posvećena obezbeđivanju visokokvalitetnog iskustva kupovine, pružajući svojim kupcima bolji izbor i širok spektar lokalnih proizvoda.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar