Home Promo Miele kao simbol kvaliteta, inovacija i održivosti već 125 godina

Miele kao simbol kvaliteta, inovacija i održivosti već 125 godina

Brend ističe prepoznatljive vrednosti nudeći svojim kupcima uređaje koji su jedinstveni na tržištu

by bifadmin

Vodeći nemački proizvođač premium aparata za domaćinstvo ove godine proslavlja velikih 125 godina postojanja, a tim povodom je predstavio specijalnu seriju uređaja koji će, kao i do sada, kvalitetom i inovacijama unaprediti dom i život svojih potrošača.

Miele je svoj rođendan proslavio lansiranjem preko 80 jubilejskih modela iz svih kategorija koji su grupisani u dva promotivna asortimana.

Uređaje iz serije 125 Edition karakterišu visok kvalitet i najnaprednije funkcije, a moguće ih je kupiti po specijalnoj rođendanskoj ceni uz vredne poklone. Među njima se izdvajaju mašine za pranje veša sa patentiranim TwinDos sistemom uz koje se dobija količna originalnog Miele deterdženta dovoljna za oko 6 meseci pranja, kao i dodatna funckija SteamCare koja pomaže u osvežavanju odeće i smanjivanju nabora, a dostupna je inače samo na višim kategorijama modela. Tu su i rerne sa AirFry režimom pečenja koje dolaze u kombinaciji sa nekoliko različitih poklon dodataka.

Modeli serije 125 Gala Edition, koja predstavlja prestižnu liniju Miele uređaja, takođe donose značajne prednosti u pogledu funkcionalnosti i prateće opreme. Modeli mašina za veš poseduju TwinDos sistem za tečno doziranje, kao i PowerWash tehnologiju koja obezbeđuje još efikasnije pranje uz korišćenje optimalne količine vode čime se čuva dragocena energija prilikom zagrevanja.

Portfolio ugradnih kuhinjskih aparata obuhvata rerne, kombinovane parne rerne i kompaktne mikrotalasne kombinovane rerne koje imaju potpuno ravne staklene prednje ploče sa integrisanim displejima, ali i indukcione ploče za kuvanje sa novom mat keramičkom staklenom površinom. Portfolio modela dodatno je upotpunjen ugradnim aparatima za kafu, fiokama za grejanje i vakumiranje, aspiratorom, jedinicom za vino, kao i mašinama za sudove. Sve ove uređaje karakteriše odsustvo ručke, a umesto nje aparati reaguju na dodir senzora integrisanog u kontrolnu tablu (Touch2Open).

Osim toga, izabrani uređaji iz 125 Gala Edition serije dostupni su u ekskluzivnoj mat crnoj boji što doprinosi elegantnom, prefinjenom dizajnu.

Indukcione ploče za kuvanje, koje su deo 125 Mat Black Gala Edition serije, dolaze sa novom mat keramičkom staklenom površinom. Jedinstvena struktura naglašava ne samo minimalistički dizajn ovih ploča, već je i visoko otporna na ogrebotine. Ovo smanjuje, na primer, rizik od ogrebotina uzrokovanih peskom i prljavštinom za 80%. Kao rezultat toga, indukcione ploče sa keramičkim staklom sa mat završnom obradom zadržavaju svoj visokokvalitetni izgled tokom vremena. Još jedna prednost strukturirane površine jeste anti-fingerprint efekat, koji obezbeđuje da su otisci prstiju na ovakvim uređajima jedva vidljivi.

Još jedan od istaknutih uređaja jeste ugradna jedinica za čuvanje vina sa prostorom za čak 18 boca. Ona poseduje Active AirClean filter, fleksibilne police od bukve (FlexiFrame) i LED osvetljenje, a otvara se uz Push2Open tehnologiju.

Dodatna pogodnost koju ova Miele rođendanska linija donosi jeste besplatna produžena garancija u trajanju od 125 nedelja. Garanciju je moguće automatski produžiti skeniranjem QR koda koji se nalazi na svakom 125 Gala Edition uređaju putem aplikacije Miele@Home.

Modelima 125 serije, Miele je još jednom dokazao vernost svojoj inicijalnoj viziji, a to je kreiranje najboljih uređaja koji postavljaju standarde izdržljivosti, performansi, jednostavnosti upotrebe, usluge i uticaja na životnu sredinu. Svaki od njih je testiran na radni vek od 20 godina što znači da, birajući Miele, birate vrhunski kvalitet koji traje.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar