Home VestiIT i nauka Telenor banka i Aseko SEE na Finovejt konferenciji

Telenor banka i Aseko SEE na Finovejt konferenciji

by bifadmin

Telenor banka, u saradnji sa kompanijom Aseko SEE, predstavila je dosadašnji rad i najavila buduće inovacije na međunarodnoj konferenciji Finovate Europe. Predstavljena inovacija omogućiće korisnicima Telenor banke da u budućnosti dobiju personalizovanu ponudu dve industrije na jednom mestu, telekomunikacione i bankarske.

Kompleksno IT rešenje je primer je potpuno automatizovane i personalizovane onlajn ponude kredita za kupovinu pametnog uređaja, prilagođenu potrebama korisnika u realnom vremenu. Ova inovacija predstavljaće nadogradnju postojeće ponude beskamatnih kredita za kupovinu uređaja iz Telenor ponude koju je banka uvela početkom decembra 2014. godine.

Publika na Finovejtu imala je priliku da oseti šta znači u potpunosti mobilno bankarstvo, koje menja korisničko iskustvo i preoblikuje finansijske proizvode i usluge tako da su u celosti prilagođene korišćenju sa mobilnog telefona. Ova konferencija je okupila 70 kompanija, od kojih je svaka imala tačno 7 minuta da predstavi, najnovije i najnaprednije inovacije na polju finansijskih usluga.

Pročitajte i ovo...