Home Vesti Konkurs za pripravnike u Apatinskoj pivari

Konkurs za pripravnike u Apatinskoj pivari

by bifadmin

Na Sajmu zapošljavanja Top Job, koji se održava 2. i 3. aprila u Belexpocentru na Novom Beogradu, Apatinska pivara, lider u proizvodnji piva u Srbiji, predstaviće program za pripravnike koji je namenjen diplomiranim master studentima, kao i studentima koji su završili studije u poslednje dve godine i koji pruža šansu za prvo zaposlenje.

pivo indeks
Prijavljivanje za pripravnički program traje do 6. aprila i to za dve pozicije u komercijalnom sektoru sa sedištem u Beogradu i dve u sektoru proizvodnje sa sedištem u Apatinu. Više informacija o programu, profilu idealnog kandidata i načinu prijave omogućene su na www.YourCareerInBeerStartsHere.rs. Program postoji već 7 godina i veliki broj pripravnika koji su uspešno završili program se kroz ovaj program zaposlio u Apatinskoj pivari. Oni rade u različitim sektorima kompanije, ne samo u Srbiji, već u svim zemljama u kojima posluje Molson Coors kompanija, čija je članica i Apatinska pivara.

Kroz 6 meseci, koliko traje obuka, mladi talenti imaće priliku da prođu kroz sve sektore kompanije, kako bi dobili širu sliku o poslovanju i naučili više o principu rada pivare, nakon čega počinju rad na “junior” pozicijama u Beogradu i Apatinu. Kroz samostalne projekte, ali i rad sa mentorom pripravnici će imati priliku da steknu nova znanja i da dokažu svoje veštine i učestvuju u razvoju poznatih brendova Apatinske pivare, kao što su: Jelen Pivo, Jelen Fresh Limun, Jelen Fresh Grejpfrut, Jelen Cool, Nikšićko pivo, Nikšićko Tamno, Apatinsko Pivo, Staropramen, Beck’s, Lowenbrau i Stella Artois.

Pročitajte i ovo...