Home VestiBiznis & Finansije EY po treći put organizuje studiju slučaja za studente „Learn today – lead tomorrow“

EY po treći put organizuje studiju slučaja za studente „Learn today – lead tomorrow“

by bifadmin

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) po treći put samostalno organizuje studiju slučaja u cilju razvijanja studenta u okviru svoje strategije za razvoj – Program Budućih Lidera, a 3. decembra 2015. u Beogradu će biti organizovano finalno takmičenje timova u rešavanju studije slučaja „Learn today – Lead tomorrow“.

EY Beograd poziva zainteresovane studente svih godina studija iz Srbije da učestvuju u izazovu i da se od danas upoznaju sa postavljenim problemom na zvaničnoj Facebook stranici EY Serbia Careers.

O pobedniku finalnog takmičenja odlučivaće nezavisni žiri, a 8 timova koje žiri oceni kao najbolje u predselekciji, predstavljaće svoje rešenje pred žirijem i publikom. Svaki tim će imati priliku da na engleskom jeziku tokom 10 minuta predstavlja svoje rešenje.

„Pokazalo se da je za studente od izuzetne važnosti da tokom studija steknu dodatna iskustva koja će ih pripremiti za buduće poslovanje. Vrlo smo ponosni što EY u Srbiji po treći put pruža priliku studentima da istaknu svoje znanje, veštine i talente, pa tako postanu vidljiviji na tržištu“, rekla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Ovakav metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci koji su neposredno uključeni u poslovanje. EY omogućava mladima da steknu praktična znanja i istaknu svoje talente pa tako dobiju mogućnost obavljanja radne prakse u EY, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2016. godine. Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u petnajboljih timova ulaze u proces selekcije za EY stipendiju.

Potrebno je da timovi koji žele da učestvuju na takmičenju pošalju biografije pojedinačnih učesnika na engleskom jeziku, kao i da do 5. novembra pošalju MS Power Point prezentacije rešenja (maksimalno 15 slajdova) i na taj način se kvalifikuju za učešće u studiji slučaja. Za sve informacije svi zainteresovani treba da posete Facebook stranicu.

Pročitajte i ovo...