Home VestiBiznis & Finansije Dinarski gotovinski krediti za penzionere

Dinarski gotovinski krediti za penzionere

by bifadmin

Opportunity banka (OBS) uvela je u svoju ponudu dinarske gotovinske kredite namenjene penzionerima, sa jednakom i nepromenljivom mesečnom ratom tokom trajanja kredita i produženom kreditnom sposobnošću do 72. godine starosti u momentu otplate poslednje rate kredita.

Kako bi izašla u susret penzionerima Opportunity banka je potpisala ugovor o saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje, tako da se budućim klijentima kredit odobrava uz samo dve posete banci i to u zakazanim terminima i bez žiranata. Time se smanjuje čekanje, a otplata kredita omogućena je automatskom naplatom rate sa računa.

„Osim što imamo odličnu saradnju sa malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivredom želeli smo da proširimo naše polje delovanja i na sugrađane seniore koji, i ako su u penziji, treba da i dalje da vode aktivan i ispunjen život u krugu porodice i prijatelja kao punopravan i produktivan član društva, najveći oslonac deci i unucima, i da budu stub zajednice,“ izjavila je Mirjana Dmitrović, menadžer za marketing i komunikacije OBS-a.

Pročitajte i ovo...