Home VestiBiznis & Finansije Otvorena LG Air Conditioning akademija

Otvorena LG Air Conditioning akademija

by bifadmin

LG Electronics u Srbiji otvorio je LG Air Conditioning akademiju, prvu stručnu ustanovu za besplatno usavršavanje studenata i eksperata različitih profila iz oblasti termotehnike.

LG Air Conditioning Akademija namenjena je studentima, ali i stručnjacima. Studenti i svršeni diplomci mašinskih fakulteta, smera termotehnike, moći će da u direktnoj primeni osete praktični deo nauke koju izučavaju na fakultetu, uz mogućnost da sami puštaju u rad sisteme putem kompjutera i biraju opremu koja je potrebna za neki projekat preko kompjuterskih software-a.

Predavanja za studente će biti održavana kako na LG akademiji, tako i na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, pa će LG Srbija Mašinskom fakultetu u Beogradu i donirati jedan VRF sistem, za potrebe prakse u laboratoriji fakulteta.

Za stručnjake (projektante, izvođače radova, inženjere na održavanju, servisere) predviđeni su treninzi (obuke) iz oblasti projektovanja, montaže, puštanja u rad, održavanja i servisiranja sistema klimatizacije. Na treninzima će se vršiti teorijska i praktična obuka, a posle završnog treninga polaznici će moći samostalno da obavljaju poslove iz predmeta koji su pohađali. Svi treninzi su besplatni za polaznike, a firme i pojedinci se sami mogu prijavljivati na treninge za koje budu zainteresovani.

Pročitajte i ovo...