Home VestiBiznis & Finansije Keš krediti Eurobank EFG sa fiksnom kamatnom stopom

Keš krediti Eurobank EFG sa fiksnom kamatnom stopom

by bifadmin

Eurobank EFG proširila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim keš kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita.

Za klijente koji primaju platu preko Eurobanke, u ponudi su keš krediti u evrima ili dinarima, pod izuzetno povoljnim uslovima. Kamatna stopa za kredite u evrima iznosi svega 12.9% (EKS od 18.35%), dok je za dinarske kredite 22.49% (EKS 27.95%). Keš krediti „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom mogu takođe biti iskorišćeni u svrhu konsolidacije postojećih obaveza po kreditima ili kreditnim karticama, uz mogućnost dobijanja dodatne gotovine u skladu sa potrebama klijenta.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za kredite „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nudi Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.

Pročitajte i ovo...