Home VestiBiznis & Finansije UNIQA osiguranje “Regionalni biznis partner 2011“

UNIQA osiguranje “Regionalni biznis partner 2011“

by bifadmin

UNIQA osiguranje dobitnik je prestižne tradicionalne nagrade “Regionalni biznis partner 2011“, koja se dodeljuje po 17 put u organizaciji „Mass Media International“ kompanijama koje posluju u različitim oblastima i koje su iskazale izuzetne rezultate poslovanja, rukovodeći se visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima.

Vrednost ove nagrade bazira se na činjenici da je dodeljena na osnovu predloga koje dostavljaju kompanije za svoje poslovne partnere za koje veruju da ispunjavaju deset utvrđenih kriterijuma: profesionalnost u poslovanju, dobra poslovna saradnja, etičnost, poslovni rezultati, izuzetan kvalitet proizvoda i usluga, visok stepen zadovoljstva potrošača, tržišni i marketinški nastup, odgovornost za šire društvene interese, podrška lokalnoj zajednici I ekološki imperative okruženja.

Poseban značaj nagrade je što će obeležiti početak proslave jubileja kompanije UNIQA osiguranje u Srbiji – 5 godina uspešnog poslovanja UNIQA osiguranja u Srbiji. UNIQA osiguranje je već četiri godine za redom kompanija sa najbržim rastom među prvih pet osiguravajućih društava u Srbiji, a tri godine za redom je najbolja u ažuriranju šteta na tržištu autoodgovornosti. Ostvareni rezultati u 2010. pružaju dokaz da je strategija ponude diverzifikovanih proizvoda i kanala prodaje, u kombinaciji sa superiornom brigom o klijentima dovelo do toga da UNIQA osiguranje u Srbiji postane ovogodišnji dobitnik ove prestižne nagrane. Za prvih 5 godina poslovanja UNIQA je pružila sigurnost velikom broju svojih klijenata i sada ima 1.2 miliona osiguranika u Srbiji.

Pročitajte i ovo...