Home VestiBiznis & Finansije Intesa MAGNIFICA – novi proizvod namenjen značajnim klijentima

Intesa MAGNIFICA – novi proizvod namenjen značajnim klijentima

by bifadmin

Banca Intesa ima novi koncept rada sa klijentima od posebnog značaja koji se zove Intesa MAGNIFICA, a koji ovim klijentima nudi ličnu uslugu u svim ekspoziturama banke širom zemlje, uvek dostupnu pomoć u obavljanju svih finansijskih poslova i transakcija sa bankom, set posebno osmišljenih bankarskih proizvoda, atraktivne komercijalne uslove i maksimalnu uštedu vremena, a u 20 odabranih ekspozitura će ih dočekati i lični savetnici u diskretnim, izdvojenim prostorijama.

Korisnici Intesa MAGNIFICA servisnog modela imaće na raspolaganju Intesa MAGNIFICA tekući račun, American Express Gold kreditnu karticu uz 50 odsto popusta na godišnju članarinu i specijalnu Intesa MAGNIFICA kreditnu liniju. Intesa MAGNIFICA tekući račun donosi sveobuhvatni paket bankarskih proizvoda i usluga, uključujući Visa Electron debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, DDOR osiguranje novčanika, kao i mogućnost razmene valuta po do sada najpovoljnijem kursu u banci i korišćenja Intesa Mobi i Intesa On-line servisa po specijalnim uslovima.

Pored bankarskih, lični savetnik pružiće korisnicima Intesa MAGNIFICA paketa i svu neophodnu pomoć u poslovima osiguranja, lizinga i brokersko-dilerskih poslova. Takođe, savetodavna i ekspertska podškabiće ponuđena i onim klijentima koji žele da svoja sredstva ulože u kupovinu investicionih jedinica Eurizon Balanced Fond-a, kojim upravlja Eurizon Capital, članica grupe Intesa Sanpaolo i jedno od najvećih društava za upravljanje investicionim fondovima u Evropi.

Pročitajte i ovo...