Home VestiBiznis & Finansije Korisnici Visa kartica uskoro će bez problema preko interneta moći da kupuju robu iz američkih prodavnica

Korisnici Visa kartica uskoro će bez problema preko interneta moći da kupuju robu iz američkih prodavnica

by bifadmin

Kompanija Visa Inc (NYSE:V) i servis MyUS.com sklopili su partnerstvo kojim će korisnicima, među kojima smo i mi, olakšati kupovinu putem interneta van teritorije Sjedinjenih Američkih Država.

Kompanija za otpremanje pošiljaka MyUS, putem svog ličnog servisa, omogućava internacionalnim korisnicima kupovinu u američkim prodavnicama, uključujući i one koje nemaju mogućnost prekookeanske dostave ili ne prihvataju ne-američke platne kartice, objasnio je Vladimir Đorđević, Visa Country Manager za Srbiju:

„Korisnici Visa platnih kartica moći će da izvrše plaćanje roba i usluga izabranom Visa karticom“, kazao je Đorđević.

MyUS je višestruko nagrađivani servis osnovan 1997. godine, koji po mišljenju korisnika širom sveta, pruža najbolju uslugu otpremanja pošiljaka. Korisnici Visa platnih kartica od sada mogu da iskoriste pogodnosti kao što su: oslobađanje od plaćanja članarine u naredne dve godine, ušteda od 25% na isporuke tokom prvog meseca i 20% na buduće pošiljke, a obezbeđeno je i besplatno osiguranje u iznosu od 100 američkih dolara.

„Kupovina putem Interneta otvorila je globalno tržište, a mogućnost kupovine vodećih američkih brendova uz isporuku u više od 200 zemalja je izuzetno primamljiva za korisnike. Istraživanje kompanije Visa pokazalo je da 25% ispitanika razmišlja o korišćenju servisa koji bi im olakšao kupovinu na prekookeanskim tržištima u narednih 12 meseci”, izjavio je Paul Jung, direktor Visa-e za elektronsku trgovinu za teritoriju Azije i Pacifika, centralne Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Korisnicima će biti omogućeno da kupovinu obavljaju kroz uslugu ličnog kupca, koja im pomaže da izvrše kupovinu na aukcijskim sajtovima ili personalizuju svoju narudžbinu. Uz ove usluge, korisnici će moći da prate popuste i ponude uz servise za nalaženje kupona i upoređivanje cena.

Pročitajte i ovo...