Home TekstoviNove tehnologije D3 2.0, nova usluga SBB-a: Premotaj, pogledaj propušteno ili gledaj TV u pokretu

D3 2.0, nova usluga SBB-a: Premotaj, pogledaj propušteno ili gledaj TV u pokretu

by bifadmin

Pokretanjem nove digitalne plaftorme D3 V2.0, SBB je svojim korisnicima ponudio potpuno novu dimenziju televizije – ono što želite sada možete gledati kada god i gde god to želite.

SBB na D3 V2.0 platformi nudi najveći broj kanala u Srbiji, više od 150 digitalnih i preko 20 u vrhunskom HD formatu. Programi ovih kanala se nalaze u, kod nas, jedinom TV vodiču (EPG) sa slikama i opisima za naredna četiri dana. Uz atraktivni korisnički interfejs, nova platforma omogućava i video na zahtev sa bogatom kolekcijom od preko 3000 filmova i serija koje ćete jednostavno pronaći na „policama“ SBB Video kluba.

Pored toga što hit filmove i druge sadržaje Video kluba možete naručiti iz fotelje, uz pomoć daljinskog upravljača, SBB prvi put u Srbiji uvodi nove funkcije koja će promeniti način na koji gledate televiziju. Televiziju ćete prilagoditi sebi i gledaćete je kada želite. Premotaj TV (time shift tv) omogućava da pogledate emisije koje ste propustili ili da ih pogledate ispočetka na 20 popularnih kanala. Uz opciju Pogledaj propušteno (catch-up) moguće je pogledati emisije, serije, utakmice koje su emitovane u poslednja tri dana. Pogledaj ispočetka (start over) je tu ako ste stigli na sred omiljene serije i želite da je odmah pogledate od početka. Deo nove D3 V2.0 platforme je i DVR funkcija uz koju čak možete da pauzirate program koji ide uživo, snimate ga ili premotavate.

Nove mogućnosti i izgled D3 V2.0 platforme dobio je i D3 GO. TV sadržaj možete da gledate kod kuće na jednom ili više televizora (multiroom), a kao što je poznato, možete ga gledati i u pokretu, na D3 GO. Pored toga, D3 GO vam takođe omogućava da pauzirate program, premotavate, iznajmite film po želji, slušate radio i to sve gde god vi želeli.

Pročitajte i ovo...