Home Posle 5 Skulpture od limenki u Delta City-ju

Skulpture od limenki u Delta City-ju

by bifadmin

Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu učestvovali su na konkursu za najlepšu skulpturu od limenki koji je u okviru društveno odgovorne akcije „Reciklirajte i vi“, organizovala Apatinska pivara.

Skulpture studenata biće izložene u Atrijumu Delta City-ja od 28. do 30. oktobra. Za najlepši rad glasaće posetioci, a konačnu odluku doneće stručni žiri – prodekan Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić, Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare i dizajner Nenad Baćanović.

izbor za najlepsu skulpturu od limenki 067

Limenke koje su koristili studenti prikupljene su u okviru ovogodišnje akcije „Reciklirajte i vi“ na masovnim manifestacijama poput Beer Festa i Dragačevskog sabora u Guči.

Organizovanjem konkursa Apatinska pivara još jednom želi da ukaže na značaj reciklaže , a akciju „Reciklirajte i vi“ organizuje već šest godina za redom.

izbor za najlepsu skulpturu od limenki 071

Tokom sezone, Apatinska pivara je u saradnji sa svojim strateškim partnerom ReCan-om, postavljala i ručne prese za reciklažu na događajima širom Srbije kako bi se sakupio što veći broj limenki za izradu skulptura.

Pročitajte i ovo...