Home VestiEkonomija Banca Intesa: „Kartice u zemlji čuda, Frendi pokloni svuda!“

Banca Intesa: „Kartice u zemlji čuda, Frendi pokloni svuda!“

by bifadmin

Banca Intesa pokreće promotivnu akciju pod nazivom „Kartice u zemlji čuda, Frendi pokloni svuda!“ kako bi nagradila korisnike svojih MasterCard i Maestro platnih kartica za fizička lica.

Imajući u vidu početak nove školske godine, Banka će za svako plaćanje u vrednosti od 3.500 dinara i više, izvršeno do 20. septembra na pos terminalima u zemlji ovim karticama, uručiti poklon prilagođen potrebama školaraca. Takođe, Banca Intesa je pripremila i poklon iznenađenja za svako beskontaktno plaćanje MasterCard ili Maestro karticom, nezavisno od iznosa. Kupovina na internetu, podizanje novca na domaćim i inostranim bankomatima, kao i plaćanja van Srbije neće učestvovati u promociji.

Banca Intesa_Kartice u zemlji cuda

Počevši od 29. avgusta preuzimanje poklona vršiće se svakog petka i subote tokom trajanja akcije na promo štandovima u Beogradu (TC Ušće i TC Delta City), Novom Sadu (TC Big), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (TC Plaza).

Pri preuzimanju poklona potrebno je pokazati slip račun koji potvrđuje uspešno izvršenu transakciju, kao i platnu karticu kojom je transakcija izvršena. Računi se ne mogu sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje poklona. Promocija traje dok traju zalihe, odnosno, najkasnije do 20. septembra 2014. godine.

Pročitajte i ovo...