Home VestiEkonomija Epson predstavlja originalna rešenja za štampu na najrazličitijim materijalima

Epson predstavlja originalna rešenja za štampu na najrazličitijim materijalima

by bifadmin

Epson je na tržište izbacio inovativna rešenja za produkciju slika, od amaterske fotografije do profesionalnih otisaka koji se koriste u komercijalne svrhe – prvi štampač koji štampa direktno na majicama, model SureColor SC-F2000 koji je za posetioce sajma Grafima u Beogradu izložen na štandu Epsonovog partnera, firme ProSign. Kako bi konsolidovao svoju poziciju lidera u oblasti štampe fotografija i zaokružio ponudu inovativnih Ink Tank System štampača, Epson je takođe predstavio i prvi šestobojni A3+ štampač, L1800, koji nudi neprevaziđeno nisku cenu po odštampanoj fotografiji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SureColor SC-F2000 nudi kvalitetnu i brzu štampu na majicama uz fleksibilnost koja dizajnerima daje potpunu slobodu da izraze svoju kreativnost. Osim toga, on je ekološki prihvatljiv štampač sa niskim troškovima održavanja.

Na ovom sajtmu Epson je predstavio i model kojim jasno stavlja do znanja da želi da zadrži poziciju lidera u segmentu štampe fotografija – L1800 – foto štampač A3+ formata sa rezervoarima izuzetno velikog kapaciteta. Njegovu osnovu čini Micro Piezo tehnologija koja u sprezi sa originalnim Epson mastilima garantuje precizne, postojane i kvalitetne fotografije i dokumente u boji po najnižoj mogućoj ceni na tržištu. L1800 je jednostavan za koršćenje i dopunu i kao takav je idealan za fotografe, entuzijaste, advertajzing agencije i sva manja poslovna okruženja koja žele da iskoriste prednosti šestobojne štampe. Epson će ponudu foto štampača baziranih na ITS tehnologiji dopuniti novim modelima krajem ove godine.

Pročitajte i ovo...