Home Posle 5 Naprava za „teleportovanje“ poljubaca

Naprava za „teleportovanje“ poljubaca

by bifadmin

Geografski razdvojeni ljubavni partneri sada će moći makar na kratko da odahnu jer je zahvaljujući Humanu Samani i njegovoj napravi „Kisendžer“ (kiss + messenger) postalo moguće teleportovati poljupce na daljinu.

kissenger

„Ovo je spravica koja pre svega ima simboličnu romantičnu ulogu“, naglašava Samani, asistent na Tajvanskom Narodnom univerzitetu, a prenosi sajt LiveScience. Kisendžer će biti dosupan u više modela i boja, naručivanje već može da počne, a prodaja i slanje od 2015. godine. Naravno, podrazumeva se da parovi uzmu dva kisindžera, kako bi uopšte mogli da uspostave vezu na daljinu.

Prenos poljubaca odvija se tako što jedan partner mora da poljubi kisindžera u njegova „usta“, koja će da resgistruju jačinu, trajanje i ostale kvalitete tog poljupca i prenesu ga onlajn uparenom kisendžeru koji će ga preneti drugoj osobi.

Samani već ozbiljno razmišlja o unapređivanju ove spravice, koja će u početku koštati 50 američkih dolara. Već je oformio test grupe i prilagodio izgled kisendžera, a sledeće na čemu će ozbiljnije raditi najverovatnije  će biti mekoća njegovih „usta“.

Pročitajte i ovo...