Home VestiPolitika i društvo Fondacija UniCredit i Univerziteti raspisala konkurs za stipendije za Prvi letnji program

Fondacija UniCredit i Univerziteti raspisala konkurs za stipendije za Prvi letnji program

by bifadmin

Fondacija UniCredit i Univerziteti raspisala je konkurs za dodelu četiri stipendije u iznosu od 1.500 evra za Prvi letnji program. Stipendije će omogućiti studentima iz 17 evropskih zemalja u kojima posluje UniCredit, uključujući i Srbiju, da učestvuju u Letnjem programu u trajanju od najviše tri nedelje, tokom jula i avgusta, na ekonomskim fakultetima u Barseloni (Barcelona Graduate School of Economics) i Londonu (London School of Economics and Political Science). Svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. januara 2015. godine.

 

stipendije unicredit

 

Prijave se popunjavaju elektronski, direktno na sajtu Fondacije UniCredit i Univerziteti. Naučni komitet Fondacije će najkasnije do 15. marta 2015. godine izabrati četvoro stipendista, kao i dve rezerve. Dobitnici će, zatim, direktno slati svoje prijave na izabrane fakultete, uz napomenu da su ostvarili pravo na stipendiju od strane Fondacije UniCredit i Univerziteti.

Da bi mogli da učestvuju na konkursu, neophodno je da kandidati budu državljani jedne od zemalja u kojima posluje UniCredit, među kojima je i Srbija, i to bez obzira na kom univerzitetu u svetu studiraju. Pored toga, neophodno je da budu upisani na treću godinu studija, na master ili na doktorske studije, iz oblasti ekonomije, finansija, bankarstva, menadžmenta inženjeringa, političkih nauka ili prava.

Pročitajte i ovo...