Home Vesti 21 preduzetnik u trci za nagradu EY Preduzetnika godine

21 preduzetnik u trci za nagradu EY Preduzetnika godine

by bifadmin

Nagradu EY Preduzetnik godine po treći put u Srbiji dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) u cilju promovisanja preduzetničkog duha i inicijative. Ove godine, za prestižnu nagradu u preduzetništvu takmičiće se dvadeset i jedan preduzetnik, dok će svečano proglašenje nacionalnog pobednika biti održano 19. februara 2015. godine.

Pobednik konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2015. godine.

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine™ 2014 odlučivaće nezavisni žiri koji će predvoditi prethodni pobednik nacionalnog konkursa Rade Ljubojević (Sirogojno Company d.o.o.; EY Preduzetnik godine u Srbiji za 2013) i članovi: Darko Budeč (Buck d.o.o.; EY Preduzetnik godine u Srbiji za 2012), Gordana Danilović Grković (Poslovno – tehnološki inkubator tehnoloških fakulteta), Miloš Jelić (Nelt d.o.o.), Edvard Jakopin (Ministrarstvo privrede), kao i prof. dr Dejan Ilić (Varta, EY Preduzetnik godine 2005, Nemačka) u svojstvu počasnog člana žirija.

Nagrada EY Preduzetnik godine™ postoji već dvadeset i osam godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godine™ dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije.

Podrška preduzetništvu jedan je od doprinosa naše kompanije stvaranju boljeg poslovnog okruženja što je ujedno i moto naše kompanije.

Više o kandidatima za nagradu EY Preduzetnik godine™ 2014  možete saznati na: http://www.ey.com/CS/en/Home/Serbia-EoY-candidates

Pročitajte i ovo...