Home VestiEkonomija Jeftiniji stambeni krediti u Erste Banci

Jeftiniji stambeni krediti u Erste Banci

by bifadmin

Erste Banka je za svoje klijente obezbedila atraktivne kamatne stope za stambene kredite koji se mogu iskoristiti za kupovinu stambenog objekta ili objekta u izgradnji, klasične ili montažne kuće.

Ovi krediti realizuju se u saradnji sa Nacionalnom korporacijom za osiguranje stambenih kredita. „Imajući u vidu da postoje inicijalni troškovi koji podrazumevaju troškove notara, katastra, osiguranja, poreza na prenos apsolutnih prava, opremanja ili renoviranja stana, odlučili smo se da u toku promotivnog perioda, do 31. jula, ove kredite odobravamo bez naknade za obradu zahteva“, navela je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. „Dodatno, klijenti kojima je odobren zahtev za stambeni kredit, imaju mogućnost da podnesu zahtev i za dinarski, keš kredit pod odličnim uslovima. Kamata za ovaj kredit iznosi 3,95% + tromesečni belibor, a kredit se odobrava na period do 84 meseca, sa maksimalnim iznosom od 600.000 dinara“, dodala je Zorana Aleksić.

Stambeni krediti mogu se odobriti sa rokom otplate do 360 meseci, a starosna granica za zahteve je 20 godina u trenutku podnošenja, i navršenih 70 godina pri dospeću poslednjeg anuiteta.

Pročitajte i ovo...