Home VestiPolitika i društvo Predstavljen koncept prvog kondominijuma u centru Beograda

Predstavljen koncept prvog kondominijuma u centru Beograda

by bifadmin

Prvi kondominijum u centru Beograda „Central Garden“ predstavlja potpuno novi koncept života u centru grada a budućim kupcima ovaj stambeno poslovni kompleks nudi vrhunski kvalitet stanova, privatni park na 2.600 kvadrata prostora, profesionalno održavanje i obezbeđenje 24/7, rečeno je na prezentaciji za novinare održanoj na najvećem gradilištu na opštini Palilula.

Izraelske kompanije „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ će stambeni kvart Central Garden na potezu između ulica Dalmatinske, Stanoja Glavaša, Starine Novaka i Kneza Danila izgraditi u roku od pet godina. Do marta 2016. godine biće useljeni prvi od ukupno 500 stanova, čiji je ekskluzivni zastupnik prodaje vodeća konultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija. Ceo kompleks od ukupno 100.000 kvadrata uključuje sedam stambenih zgrada, maloprodajni prostor u prizemlju kompleksa, privatni park, podzemnu garažu na dva nivoa i poslovnu kulu.

Gili Dekel, partner investitor ispred kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ je tom prilikom rekao da je prestonica Srbije veoma atraktivna za investitore koji se bave razvojnim projektima: „Beograd je zreo za novi koncept Central Garden koji će negovati njegov živahan duh i dobro poznati šarm, savršeno ga pozicionirati na regionalnoj mapi tržišta nekretnina. Jedinstveni koncept stanovanja u savremenom kompleksu sa privatnim parkom, maloprodajnim sadržajima u prizemlju, recepcijom, teretanom, obezbeđenjem i podzemnom garažom na dva nivoa samo za stanare nudi apsolutni komfor, sigurnost i kvalitet na prestižnoj adresi.“

Stanovi će biti raznovrsni, od jednosobnih do četvorosobnih, i osmišljeni tako da odgovaraju svim generacijama i životnim ciklusima.

Pročitajte i ovo...