Home Posle 5 UniCredit Banka vodi pobednika kviza u Rim na utakmicu UEFA Lige šampiona

UniCredit Banka vodi pobednika kviza u Rim na utakmicu UEFA Lige šampiona

by bifadmin

Zvanična banka UEFA Klupskih takmičenja, UniCredit, pokrenula je nagradni kviz na društvenoj mreži Fejsbuk i na ovaj način omogućila poznavaocima fudbala da osvoje putovanje u italijansku prestonicu za dve osobe. Naime, pobednik kviza, koji traje do 30. novembra 2015. godine, dobija dve karte za utakmicu UEFA Lige šampiona, koja će se igrati 9. decembra na stadionu Olimpiko u Rimu, između Rome i Bate Borisova. Glavna nagrada uključuje i plaćene troškove puta i smeštaja.

Nagradni kviz je organizovan na zvaničnoj Fejsbuk stranici UniCredit Banke Srbija, a svi oni koji žele da učestvuju treba da se registruju putem aplikacije, koja se nalazi na sledećem linku: https://apps.facebook.com/nagradni_kviz/ i da za što kraće vreme tačno odgovore na pet pitanja u vezi sa UEFA Klupskim takmičenjima. Učesnik kviza koji pokaže izuzetno znanje iz ove oblasti i bude prvi na rang listi, osvojiće glavnu nagradu. Svaki učesnik ima priliku da jednom nedeljno učestvuje u kvizu i da svake naredne nedelje dodatno poboljša svoj rezultat. Pored prvoplasiranog, još četvoro najuspešnijih učesnika imaće priliku da osvoje vredne nagrade, kao što su zvanični novčić, lopta UEFA Lige šampiona i mnoge druge.

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 7.100 ekspozitura i više od 127.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 2.400 ekspozitura (odnosno 3.400 uključujući Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, češkoj Republici, Nemačkoj, Madarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

Pročitajte i ovo...