Home VestiPolitika i društvo Sberbank Srbija priredila prazničnu radost za decu u Zvečanskoj

Sberbank Srbija priredila prazničnu radost za decu u Zvečanskoj

by bifadmin

Duh predstojećih novogodišnjih praznika osetila su i deca svih sedam objekata Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, zahvaljujući humanitarnoj akciji „Sberbank deci” u organizaciji Sberbank Srbija.

Deca iz ovog Centra, zajedno sa predstavnicima banke imala su priliku da gledaju rusku predstavu „Маša i Medved“ u utorak u Domu sindikata. Nakon predstave, organizovano je fotografisanje dece sa junacima predstave Mašom i Medvedom, kao i podela slatkih paketića čemu su se najmlađi najviše obradovali.

Predstavnici Sberbank Srbija su u sredu posetili i centralnu zgradu u Zvečanskoj ulici. Tokom posete, zaposleni banke su se družili sa štićenicima Centra i u velikoj sali ukrasili jelku. Sva deca su tom prilikom dobila i prigodne poklone sa školskim priborom i sredstvima za higijenu. Poklone su pripremili zaposleni banke, koji su se priključili akciji u velikom broju.

Akciju Sberbank pomogle su i članice Asocijacije žena Srednjоbanatskog okruga, koje su za decu pripremile kape, šalove i rukavice.

Pročitajte i ovo...