Home VestiEkonomija Devet godina poslovanja kompanije IGB AUTOMOTIVE COMP DOO INĐIJA

Devet godina poslovanja kompanije IGB AUTOMOTIVE COMP DOO INĐIJA

by bifadmin

Kompanija IGB AUTOMOTIVE COMP DOO INĐIJA danas slavi devet godina uspešnog poslovanja na teritoriji opštine Inđija i predstavlja jednu od najznačajnijih grinfild investicija ne samo u Inđiji već i šire.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici Razvojne agencije Srbije, Privredne komore Srbije, Vojvođanskog investicionog fonda, predsednik Regionalne privredne komore Srema i Predsednik Opštine Inđija. U ime rukovodstva Grupacije Bauerhin dobrodošlicu prisutnima poželeo je Folker Prešer, menadžer proizvodnje za Evropu.

Generalni menadžer kompanije Dalibor Berić rekao je sledeće:

„Kompanija IGB proslavlja devet godina uspešnog poslovanja. Za nama su dobri rezultati, pred nama je veliki posao, i još veća odgovornost svakog od nas pojedinačno. Tome u prilog govori povećanje proizvodnje, uvođenje novih delova i izgradnja novog proizvodnog pogona. Investicijama, proširenjem proizvodnih kapaciteta i implementacijom novih proizvodnih tehnologija nastavljamo dalji razvitak kompanije. I ovu kalendarsku godinu privodimo kraju planiranim rastom i visokom produktivnošću što je rezultat napornog rada svih zaposlenih. Proizvodnja će ove kalendarske godine premašiti 18 miliona proizvoda. To zapravo znači da će grejači i senzori za sedište napravljeni u Srbiji opremiti veliki broj vozila napravljenih u Evropi, kao što su Mercedes, Audi, BMW, VW, Opel, Renault itd. Novi proizvodni objekat imaće oko 7.000 m² proizvodne površine i 800 m² kancelarijskog prostora. Radovi na izgradnji novog proizvodnog pogona su u toku i očekujemo završetak do kraja ove kalendarske godine. Realizacijom novog proizvodnog pogona kompanije će zaposliti novih 500 radnika. U skladu sa tim, krenuli smo sa zapošljavanjem i obukom jednog dela radnika pa će do sredine oktobra ove kalendarske godine broj zaposlenih premašiti cifru od 1.800 zaposlenih”.

Pročitajte i ovo...