Home Vesti I striptiz klubovi prelaze na drive-in princip rada

I striptiz klubovi prelaze na drive-in princip rada

by bifadmin

Očekivano, tokom pandemije zabeleženo je povećano interesovanje za drive-in bioskopima, koji nude bezbedan način zabave. Oni naime omogućavaju gledanje filmova iz vozila, bez kontakta sa drugim ljudima.

Sledili su ih noćni klubovi koji su, na opšte iznenađenje, počeli da organizuju žurke na parkinzima. Posetioci su takođe uživali u muzici iz svojih automobila.

Ali to je izgleda tek početak oživljavanja drive-in ekonomije. Na još veće iznenađenje publike, sada su ovaj princip rada počeli da koriste i striptiz klubovi.

Svlačenje uz sve vidove predostrožnosti

Jedan takav klub “za zabavu odraslih” iz američkog grada Portlanda, omogućio je posetiocima da iz svojih vozila prisustvuju nastupima. Striptiz klub pod nazivom “Srećni đavo” inače vodi računa o svojim uposlenicama – one nastupaju pod maskama i šipku hvataju samo rukavicama. Mušterije ne smeju da im prilaze, već samo da gledaju njihovu izvedbu iz svojih automobila.

To međutim nije jedina inovacija koju je ovaj klub uveo. Prateći tražnju na tržištu, Srećni đavo je odlučio da uposli svoje igračice i kao gastronomske radnice, koje sada nude kombinovanu uslugu – hranu i zabavu.

Ona doduše nije jeftina – ulazak kolima košta 30 dolara, još 10 dolara se doplaćuje po svakom putniku i obavezno je naručivanje hrane. Za taj iznos mušterije dobiju igranje uz jednu do dve pesme, hranu za poneti i jedno ljubazno “doviđenja, vidimo se sledeći put”.

Virtuelna realnost u borbi protiv anksioznosti

Klubovi iz ove sfere privrede koji pak nisu bili u mogućnosti da svojim klijentima ponude drive-thru uslugu, našli su drugi način. Tako je jedan njujorški striptiz klub omogućio svojim mušterijama da uz pomoć virtuelne realnosti “prisustvuje” nastupima. Jedno veče je čak, u sklopu borbe protiv anksioznosti tokom karantina, ponudio svima besplatnu zabavu.

Izvor: Futurism, Mic, Foxnews

Foto: rgergely, Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar