Home Promo Letujmo bezbrižno uz osiguranje za Covid 19!

Letujmo bezbrižno uz osiguranje za Covid 19!

by bifadmin

Vanredna situacija sa epidemijom Covida 19, svidelo se to nekome ili ne, postaje naša svakodnevnica. S velikim entuzijazmom i željom već duže vreme planiramo svoj godišnji odmor na nekoj od egzotičnih plaža, ali stvari nisu uvek onakve kakve planiramo. Neke zemlje, kao što je, na primer, Grčka, zbog trenutne situacije uvele su mere predostrožnosti i zatvorile granice za srpske državljane.

Verujemo da će ova pošast koja nas je sve zadesila vrlo brzo nestati, kao i da ćemo moći slobodno da letujemo na svim željenim destinacijama. Ne očajavajte, neko od naših sledećih letovanja možemo da provedemo u Srbiji, ili na nekoj od prelepih plaže Turske.

Ukoliko leto planirate u Turskoj ili nekoj drugoj evropskoj destinaciji, prikladnoj po vašem izboru, Kompanija „Dunav osiguranje“ vam, kao odgovoran i savestan prijatelj, uz vaše putno zdravstveno osiguranje nudi i dodatno osiguranje za Covid 19.

Šta obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?

troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije Covidom 19;
troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;
troškove bolničkog lečenja u skladu sa Uslovima;
troškove repatrijacije do 5.000 evra u skladu sa Uslovima.
Šta ne obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?
preventivno testiranje na Covid 19;
troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Ovo pokriće može se ugovoriti uz uslov da se putovanje završava zaključno sa 30. 9. 2020.
Svi smo zaslužili dugo planirani i očekivani odmor, ali neke stvari ipak ne možemo da predupredimo. Znamo da su sada mnogi od Vas pomislili da nije pošteno što ne možete da otputujete na svoje željene destinacije. Planirati je uvek dobar iskorak za vašu budućnost.

Planirati znači snevati, razmišljati o lepšoj budućnosti, raditi na sebi. Ali naši putevi ne moraju uvek nužno biti deo našeg plana. Bitno je da su to naši putevi, i da se sa njih vratimo sa novim iskustvima, što lepšim uspomenama, i da se sa puta vratimo živi i zdravi.

Ovog leta, spakujte „odgovorno“ svoj kofer! Neka se u njemu nađe i odeljak za osiguranje za Covid 19. To je odgovornost za sve nas, za bezbrižno letovanje i siguran povratak u svoju zemlju.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar