Home TekstoviB&F Plus „Našli smo pa zagubili paralelni univerzum, ali vanzemaljci su i dalje ovde“

„Našli smo pa zagubili paralelni univerzum, ali vanzemaljci su i dalje ovde“

by bifadmin

Ukoliko to već sami niste primetili, naša je dužnost da vas pravovremeno i objektivno informišemo – vanzemaljci su među nama! A uz njih i štošta drugo što obitava „na granici nauke“, mada bi oni skeptičniji rekli da bi se većina takvih izveštaja pre mogla nazvati „na granici mozga“. Ali stvar je u tome što ovoga puta, takve vesti stižu iz najzvaničnijih mogućih izvora.

Ako je nešto uspelo da uzdrma monopol korone nad informacijama tokom prethodnih meseci, uključujući čak i lažne vesti i teorije zavere o tome ko nam je smestio „nevidljivog neprijatelja“, onda su to saopštenja, ili što je još uzbudljivije –provokativni snimci bez objašnjenja, koje su obnarodovali nadležni za vanzemaljski život i svemirske misterije.

Tako je NASA na velika zvona objavila da je naletela na paralelni univerzum. Kako je pisalo u vesti koja je obišla planetu, a koju je prvi lansirao prestižni naučni časopis „Nju sajentist“, tokom eksperimenata na Antarktiku naučnici su naišli na zaprepašćujuće otkriće. Tragajući za svemirskim zracima, otkrili su kosmičke čestice koje prkose svim postojećim zakonima fizike, pa time i ovozemaljskim objašnjenjima.

Gde se izgubi ceo univerzum?

Visokoenergetske čestice koje je emitovao arktički led kretale su se naopako, odnosno unazad, da bi na kraju profesor Piter Gorham, vođa ovog projekta koji finansira NASA, izjavio za „Nju sajentist“ kako nema drugog zaključka nego da one ukazuju na postojanje paralelnog univerzuma sličnog našem, ali u kojem je sve obrnuto: levo je desno, gore je dole, a vreme teče – unazad.

Posle nepunih sedam dana, NASA je samu sebe demantovala, priznajući da se paralelni univerzum negde zagubio. Preciznije, neimenovani naučnik je u ime Agencije izjavio da jesu uočene kosmičke anomalije na Antarktiku, ali da su za sada stručnjaci daleko od dokaza da one potiču iz paralelnog univerzuma.

Sve u svemu, zaključio je kako su „spekulacije o mogućim objašnjenjima koje je izneo ’Nju sajentist’ posle preuveličali neki tabloidi“. Dakle, NASA pere ruke od vesti koju su naduvali neodgovorni novinari. Šta bi profesoru Gorhamu da daje onakvu izjavu naučnom časopisu, njegov neimenovani kolega nije smatrao vrednim pomena.

Gle, eno su NLO!

Ako je NASA svojim paralelnim univerzumom (uzaludno) pokušavala da sustigne Svetsku zdravstvenu organizaciju i još više razne naučne ustanove u zbunjivanju javnosti oko Kovida-19, Pentagon je postupio mnogo perfidnije, po onoj staroj „ni luk jeo, ni luk mirisao“. Usred haosa oko pandemije u SAD, objavio je „ničim izazvan“ na svom zvaničnom sajtu snimke „neidentifikovanih letećih fenomena“.

Poenta je u tome da su snimci napravljeni poodavno, prvi još 2004. a drugi 2017. godine, ali je Pentagon našao za shodno da sačeka koronu, ne bi li otvorio srce i dušu javnosti o mogućem susretu sa vanzemaljskim životom. Snimci pokazuju susrete pilota američke ratne mornarice sa prilično nejasnim letećim objektima neobičnog oblika, sve uz njihov razgovor tokom leta lovačkim avionom po principu „o moj Bože, da li je ovo moguće!“. Na sajtu nema nikakvih objašnjenja, osim da su snimci „nedentifikovanih letećih fenomena – autentični“.

Najtajnjiji deo super tajnog projekta

Jedan od snimaka je napravljen tokom super tajnog projekta potrage za vanzemaljskim životom koji je trajao od 2007. do 2012. godine i na koji je američko Ministrastvo odbrane spiskalo 22 miliona dolara. Tačnije, taj novac je spiskala privatna kompanija sa kojom je Pentagon imao ugovor, a najtajniji deo super tajnog projekta, povampirio se u medijima – gle čuda – opet u jeku pandemije.

U najtajniju tajnu su umešana dva američka milijardera, bivši i sadašnji vlasnik „Paklenog ranča“ u Juti, obojica u poslu s nekretninama i obojica sklona (povelikim) ekscentričnim ulaganjima. Naime, oni tragaju za istinom – u drugim kosmičkim dimenzijama, koje se obilato manifestuju i na pomenutom paranormalnom ranču.

Detaljniju priču o njihovim podvizima možete čitati sutra na istom ovom sajtu.

Finasije TOP 2019/2020

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar