Home VestiPolitika i društvo Netflix je ove sedmice objavio top 10 najgledanijih filmova ikada

Netflix je ove sedmice objavio top 10 najgledanijih filmova ikada

by bifadmin

Jedan od najpopularnijih striming servisa Netflix je ove sedmice objavio top 10 najgledanijih filmova ikada, a ova kompanija je inače poznata po svojoj tajnovitosti kada je u pitanju iznošenje informacija o gledanosti njenog sadržaja.

Streaming gigant Netflix je konačno otkrio više o popularnosti svojih originalnih filmova, ali ono što nikada ne objave su negativni podaci o platformi.

Tri najpopularnija Netflixova filma ikada su akcioni Extraction koji je pogledan 99 miliona puta, distopijski triler Bird Box sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi i Spenser Confidential, film o misterioznim ubistvima koji je ponovo spojio Marka Wahlberga sa Lone Survivorom i Peterom Bergom.

Bird Box je pogledan 89 miliona puta, a Spenser Confidential 85 miliona puta, u ove preglede Netflix računa i korisnike koji su se zadržali na filmu bar dva minuta pa brojevi koje su objavili ne znače nužno i da su ti filmovi zaista odgledani.

Bloomberg kojem je Netflix otkrio svojih top 10 ikada zaključuje da su gledaoci najviše voleli filmove u kojima mogu da vide neke poznate zvezde na koje su navikli, poput Chrisa Hemswortha, Sandre Bullock, Ryana Reynoldsa ili Adama Sandlera.

1. Extraction (99 miliona gledalaca)
2. Bird Box (89 miliona)
3. Spenser Confidential (85 miliona)
4. 6 Underground (83 miliona)
5. Murder Mystery (73 miliona)
6. The Irishman (64 miliona)
7. Triple Frontier (63 miliona)
8. The Wrong Missy (59 miliona)
9. The Platform (56 miliona)
10. The Perfect Date (48 miliona)

Izvor: Poslovne novine

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar