Home VestiEkonomija Lanac drogerija dm zaposlenima u Srbiji daje COVID bonus od 18.000 dinara

Lanac drogerija dm zaposlenima u Srbiji daje COVID bonus od 18.000 dinara

by bifadmin

Preko 1.100 zaposlenih u kompaniji dm drogerie markt Srbija pored plate dobilo je i 18.000 dinara bonusa. Prema navodima kompanije, dm ovim činom iskazuje zahvalnost čitavom kolektivu na dodatnoj posvećenosti i doprinosu tokom pandemije virusa korona.

Pomenuti drogerijski lanac je prva kompanija u našoj zemlji koja zaposlenima isplaćuje COVID bonus. To će ga koštati 33,5 miliona dinara. Međutim, ovu inicijativu ne sprovodi samo u Srbiji već i u ostalim zemljama u kojima posluje.

“Imperativ našeg poslovanja postala je zdravstvena zaštita čitavog kolektiva i kupaca i stvaranje bezbednih uslova za rad i boravak u našim objektima. Nakon što smo osigurali sprovođenje neophodnih mera predostrožnosti u proteklim mesecima i uspeli da prilagodimo naše poslovanje novim okolnostima, rešili smo da dodatno motivišemo zaposlene i da im zahvalimo na posvećenosti i doprinosu u ovim izazovnim vremenima. Takođe, ovim potezom želeli smo i da istaknemo krucijalni značaj očuvanja radnih mesta u mesecima koji su pred nama i da još jednom pošaljemo poruku da su ljudi najvažnija karika u svakom privrednom lancu”, istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbija i Severna Makedonija.

Izvor: BIZLife

Foto: dm

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar