Home Promo Posetiocima manifestacije „Dan zdravih navika“ predstavljeno Milenijum dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Posetiocima manifestacije „Dan zdravih navika“ predstavljeno Milenijum dobrovoljno zdravstveno osiguranje

by bifadmin

Kompanija Milenijum osiguranje je posetiocima današnje manifestacije „Dan zdravih navika“ u organizaciji Udruženja “Svi na vagu”, predstavila usluge dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Na platou ispred opštine Zvezdara, zainteresovani građani su imali priliku da besplatno prekontrolišu zdravstveno stanje organizma, dobiju stručne savete vezane za zdrav život i saznaju koje prednosti pruža Milenijumovo dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Manifestacija je održana uz poštovanje svih preventivnih mera u uslovima epidemije u kojima je nužno izbegavati redove i gužve, ali bez odlaganja nastaviti brigu o sopstvenom kao i o zdravlju porodice.

Milenijum dobrovoljno zdravstveno osiguranje upravo u ovim okolnostima pruža veliku sigurnost i zdravstvenu zaštitu svojim osiguranicima, uz jednostavno i brzo zakazivanje i preglede bez čekanja u više od 200 renomiranih privatnih zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Sudeći po interesovanju građana na današnjoj manifestaciji, posebno su se izdvojili Milenijumovi Smart paketi, koji svakom pojedincu, bračnom paru ili porodici sa decom dozvoljavaju da, prema ličnim potrebama i mogućnostima, odaberu lako dostupnu, efikasnu i kvalitetnu zdravstvenu podršku.

Milenijum osiguranje se tokom 28 godina svog poslovanja na tržištu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti i pomaže razvoj zajednice u kojoj posluje. Prethodni period obeležio je snažan fokus na podršku projektima koji promovišu zdrav i odgovoran način života.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar