Home VestiZabava Burberry dizajnira odeću i za likove iz video igrica

Burberry dizajnira odeću i za likove iz video igrica

by bifadmin

Modna kuća Burberry ne dizajnira luksuznu odeću samo za ljude “od krvi i mesa”, već i za likove iz video igrica. Da, dobro ste pročitali. Glavna junakinja Honor of Kings, jedne od najrasprostranjenijih igrica na svetu, uskoro će nositi Burberry odeću.

Ova najava stiže iz kompanije TiMi Studios, koja je inače u vlasništvu kineskog Tencent-a. TiMi je razvio pomenutu igricu i sada radi na njenom unapređenju.

U sklopu tog unapređenja nalazi se i dogovor o saradnji sa britanskim proizvođačem luksuzne odeće i kozmetike, koji će obući vilenjakinju Yao. Ona će na sebi nositi prepoznatljive Burberry šare.

Ovo međutim neće biti besplatno – dizajnerska odeća za junakinju iz igrice će se doplaćivati, tako da će moći da je imaju samo oni igrači koji su spremi da “odreše kesu”.

Iako na prvi pogled cela priča deluje neobično, treba imati u vidu da ovakve saradnje nisu novost u svetu gejminga. Modna kuća Louis Vuitton koristila je kao model za reklamiranje svoje odeće virtuelnu junakinju iz igrice Final Fantasy. Ista kuća kreirala je odeću i za junake igre League of Legends.

Foto: Burberry/Tencent

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar