Home VestiIT i nauka Cyber security u fokusu: Integrator – regionalna cyber security konferencija

Cyber security u fokusu: Integrator – regionalna cyber security konferencija

by bifadmin

O trendovima u cyber bezbednosti, security servisima, skladištenju podataka u Cloud-u, zaštiti poslovnih aplikacija, uspešnim damama u svetu cyber bezbednosti, o osiguranju i mnogim drugim temama razgovaralo se na dvodnevnoj regionalnoj cyber security konferenciji „Integrator“ u organizaciji kompanije Sky Express.

Najeminentniji IT stručnjaci iz zemlje i inostranstva predstavili su najnovije, nepristrasne i trenutno najrelevantnije informacije i prakse u oblasti informacione bezbednosti.

„Kompanija Sky Express se bavi distribucijom i implementacijom naprednih softverskih rešenja za cyber bezbednost i uslugama u oblasti informacione bezbednosti na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije i Severne Makedonije.

Kao jedan od regionalnih lidera u ovoj oblasti, kompanija Sky Express, i njen partnerski fond, Evolution Equity Partners iz Ciriha, imaju priliku ali i obavezu ne samo da opslužuju tržište regiona kvalitetnim security softverskim rešenjima već i da edukuju korisničku publiku i podižu zajedničku svest o direktnim i indirektnim opasnostima po bezbednost i integritet digitalnih podataka.

Ideja nam je da se svake godine konferencija održava u drugoj zemlji regiona, u kojoj poslujemo, kako bismo podržali lokalne napore razvoja IT bezbednosne kulture, inicirali nove lokalne investicione poduhvate kroz naš fond Evolution Equity Partners i pomogli efikasnijoj zaštiti najosetljivijih poslovnih i ličnih podataka“, istakao je CEO kompanije Sky Express, gospodin Majo Mićović.

Sajber kriminal je u eksponencijalnom porastu, posledice napada su višestruke, od finansijskih, preko reputacionih do ekonomskog urušavanja kompanija.

Preporuka kompanijama je da ovaj izazov shvate kao stalnu pretnju i da preduzmu korake u interesu zaštite osetljivih podataka, pre nego nastane šteta.

Kompanija Sky Express se zahvaljuje partnerima „Integrator“ konferencije na podršci: Evolution Equity Partners, VMware, Onapsis, LogPoint, Comtrade, Enetel Solutions, Security Scorecard, Open Systems, Airlock, Eperi i Dflabs.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar