Home VestiEkonomija Kako zaraditi od polovnih cerada za kamione?

Kako zaraditi od polovnih cerada za kamione?

by bifadmin

Lako, ako ste transportna firma koja ima više kamiona – prodajom polovnih cerada jednoj zelenoj kompaniji sa severa Evrope, piše Plutonlogistics.

Naime, danska kompanija TARPREC, koja se bavi ekologijom i reciklažom, pozvala je transportne firme i iz zemalja bivše Jugoslavije da se pridruže velikom pokretu za bolju životnu sredinu.

“Otkupljujemo sve polovne kamionske cerade koje nisu više u upotrebi. Očekujemo da su sve cerade savitljive, bez buđi i previše rupa – to su važni podaci, jer u suprotnom ne otkupljujemo. Takođe, pokrivamo sve transportne troškove. Kada se dogovorimo za cenu, onda šaljemo kamion po cerade”, objašnjavaju u ovoj firmi.

Pri otkupu cerade, postoje 3 pitanja na osnovu kojih se formira cena otkupa:

  • Koja je boja cerada u kategoriji A, B i C?
  • Koliko komada cerada imate u svakoj kategoriji?
  • Kakvo je stanje cerada? (neophodno je da pošaljete fotografije)

Više informacija o kategorijama cerada pročitajte ovde.

Izvor: Plutonlogistics

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

1 komentar

Sale 14. jula 2021. - 11:52

Danas se mngo vodi racuna kakve cerade se prave.sve zavisi kakav se teret vozi pa se tome prilagodjavaju.Luna cerade mogu imati izradjen i „Anti vandal“ ili „Stop Vandal“ sistem na unutrasnjost bocnih cerada.Radi se o posebnim trakama, koje u sebi imaju integrisanu sajlu koje se navaruju na bocne strane cerada i samim tim sprecavaju ili otezavaju nasilno provaljivanje cerada ostrim predmetima.

Odgovori

Ostavite komentar