Home VestiEkonomija Biznis putno osiguranje za bezbrižno poslovno putovanje

Biznis putno osiguranje za bezbrižno poslovno putovanje

by bifadmin

Imajući u vidu da su medicinska i putna asistencija u inostranstvu veoma skupe, većina naših sugrađana pre svakog putovanja uplaćuje osiguranje koje bi im refundiralo navedene troškove u slučaju neželjenih dešavanja, bar kada se radi o turističkim putovanjima. Sada im se ta mogućnost nudi i kada poslovno putuju van granica naše zemlje, ali po novom modelu kupovine polise na godišnjem nivou, uz niz povoljnosti. Sava osiguranje je u svoju ponudu uvrstilo Biznis putno osiguranje koje je dostupno 24/7, 365 dana u godini, kaže Vladimir Radosavljević, rukovodilac za asiststentska osiguranja u ovoj osiguravajućoj kući.

 

Kome je namenjeno Biznis putno osiguranje?

Vladimir Radosavljević: Svima onima koji iz poslovnih razloga putuju u inostranstvo, kao i takmičarima koji učestvuju na međunarodnim sportskim događajima. Pošto ovakva putovanja zauzimaju sve veći procenat u ukupnom broju putovanja u inostranstvo, Sava osiguranje je u svoju ponudu uvrstilo Biznis putno osiguranje kao vid pokrića za višestruka inostrana putovanja, putem novog web portala namenjenog samo korporativnim klijentima.

Šta pokriva ova vrsta putnog osiguranja?

Vladimir Radosavljević: Biznis putno osiguranje za vreme privremenog boravka u inostranstvu obezbeđuje naknadu troškova nastalih tokom pružanja neophodne medicinske pomoći osiguraniku, zbog iznenadne bolesti ili nezgode. Njime je obuhvaćen i prevoz osiguranika do kuće (repatrijacija) zbog nastalog osiguranog slučaja.

Ko se sve može osigurati?

Vladimir Radosavljević: Prema Opštim uslovima za osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu, mogu se osigurati zdrava lica koja su državljani Republike Srbije, kao i strani državljani i lica bez državljanstva, uz uslov da imaju prebivalište odnosno odobrenje za privremeni boravak ili su stalno nastanjeni u Republici Srbiji.

U okviru Biznis putnog osiguranja, mnoge kompanije, predstavništva, filijale, sportski savezi i klubovi, poslovna udruženja i sindikati, zbog potrebe za čestim putovanjima u inostranstvo zaključuju polisu na godišnjem nivou, kojom obezbeđuju osiguravajuće pokriće za svoje zaposlene odnosno članove, u inostranstvu za željeni broj dana. Na ovaj način se obezbeđuje povoljnija polisa osiguranja, koja je, u stvari, jedna vrsta kolektivne polise osiguranja. Zatim, korporativnim klijentima je omogućeno da za potrebe inostranih putovanja svojih zaposlenih, u svakom momentu preko web portala Biznis putnog osiguranja mogu da preuzmu polise odnosno potvrde osiguranja i da ih odštampaju ili pošalju na email zaposlenima koji službeno putuju u inostranstvo.

Kako korisnik može da iskoristi ovo osiguranje u slučaju nezgode ili bolesti tokom putovanja?

Vladimir Radosavljević: Ukoliko osigurano lice u inostranstvu dođe u situaciju da mu je potrebna lekarska pomoć, potrebno je pozove naš asistentski centar TBS Team 24 na telefon +381 11 435 0 435 ili da mu piše na e-mail opsmed@tbs-team24.com. Od njih će dobiti sve potrebne informacije i instrukcije na srpskom jeziku, a naše kolege će dalje organizovati prvi pregled i odobriti troškove pomoći. Važno je istaći da TBS Team 24 radi 24 časa.

Pogodnosti Biznis putnog osiguranja Sava osiguranja

Ako često poslom putujete u inostranstvo, organizacija puta i prateća papirologija mogu vam oduzeti mnogo vremena koje biste inače mogli iskoristiti daleko produktivnije. Sava osiguranje je prepoznalo potrebu poslovnih korisnika za uštedom vremena, ali i novca, pa je omogućilo višestruke pogodnosti za svoje klijente:

  • Kupovinu osiguranja za sve zaposlene u kompaniji ili za sve članove sportskog saveza ili poslovnog udruženja
  • Samostalno preuzimanje potvrda od strane klijenta putem web portala
  • Jeftiniju polisu osiguranja u odnosu na individualna osiguranja za isti nivo pokrića
  • Brzo i jednostavno dobijanje polise odnosno potvrde za putovanje
  • Pristup web portalu u svako doba dana

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar