Home VestiZabava Prvi logistički podkast u regionu: Audio dnevnici balkanskih vozača kamiona

Prvi logistički podkast u regionu: Audio dnevnici balkanskih vozača kamiona

by bifadmin

Portal PlutonLogistics pokrenuo je “Za volanom” – jedinstveni logistički podkast u regionu. U prvoj sezoni biće objavljeno 6 epizoda audio dnevnika vozača kamiona koji će ispričati svoje životne priče, radne zadatke i svakodnevne izazove sa kojima se susreću.

Reč je o unikatnom formatu podkasta u audio formi. Dnevnik vozača vas vodi kroz autentične priče duž drumova Kanade, Italije, Rusije, Švajcarske, Srbije… Ovi sadržaji se mogu slušati preko Android aplikacije “Google Podcast” ili, za vlasnike Apple uređaja, preko aplikacije “Podcasts”, kao i na platformama YouTube, Spotify, Deezer, Anchor, Podcast.rs…

“U prvom formatu našeg podkasta dali smo reč i mikrofon vozačima, čiji audio-dnevnici će vas voditi na put i dopustiti vam da oslušnete kako se diše u kabini, na asfaltu. Podkast ‘Za volanom’ je zbog toga zanimljiv, informativan, koristan, ali na trenutke i dirljiv, intrigantan, drzak”, rekla je tim povodom Milica Milosavljević, izvršna direktorka Pluton Media u čijem sastavu posluje www.plutonlogistics.com.

O tome kako je i zašto osnovan sajt Pluton Logistics ali i kako on posluje, pisao je i B&F u svom tekstu o specijalizovanim medijima.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar