Home VestiPolitika i društvo Zemun dobija reciklažni centar

Zemun dobija reciklažni centar

by bifadmin

U Zemunu će biti izgrađen jedan od 10 reciklažnih centara koje u narednom periodu treba da dobije naša prestonica. Javni uvid u Nacrt plana detaljne regulacije saobraćajnice Široki put će biti dostupan do 31. januara, dok je javna sednica Komisije za planove Skupštine Grada Beograda zakazana za 17. februar.

Plansku dokumentaciju građani mogu da pogledaju u zgradi Gradske uprave Grada Beograda u Ulici 27. marta broj 43-45 (sala u suterenu) svakog radnog dana od 9 do 18 časova, a informacije o predloženim rešenjima mogu dobiti od predstavnika obrađivača utorkom i četvrtkom od 12 do 18 časova.

Što se tiče komunalno-infrastrukturnog opremanja, planirana je duž cele saobraćajnice izgradnja cevovoda koji će se priključiti na postojeći vodovod kod raskrsnice sa Ulicom Stanka Tišme i na drugi krak duž servisnih saobraćajnica uz auto-put E-75.

Ispod auto-puta planira se izgradnja fekalne crpne stanice, kao i kompleksnog sistema atmosferske kanalizacije sa komunalnom stazom u zaokružen sanitarni sistem, navodi se u saopštenju Gradske opštine Zemun.

Izvor: Beoinfo

Foto: sigmund, Unsplash

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar