Home VestiIT i nauka Aplikacije pod lupom – CISCO AppDynamics

Aplikacije pod lupom – CISCO AppDynamics

by bifadmin

U današnjem svetu, zamisliti život bez aplikacija gotovo je nemoguće. Od navigacije i društvenih mreža do mobilnog bankarstva, aplikacije su postale neizostavne za olakšavanje i obogaćivanje naše svakodnevice.

Od aplikacija se očekuje besprekorna i neprekidna performansa na svim uređajima koje korisnik poseduje, stičući i održavajući poverenje korisnika. Neispunjenje ovih očekivanja može rezultirati korisničkom frustracijom i gubitkom poverenja, što dovodi do potrage za alternativnim rešenjima.

Upravo tu dolaze do izražaja rešenja za praćenje performansi aplikacija (APM). Korišćenjem APM rešenja, kompanije mogu dobiti uvid u ono što je potrebno kako bi pružile superiorno korisničko iskustvo.

Šta je zapravo APM?

Profitabilnost kompanija danas, više nego ikad, zavisi od performansi aplikacija i ukupnog korisničkog iskustva. To stavlja veliki značaj na IT sisteme i pruža izuzetnu priliku za APM rešenjima da zasijaju.

APM (Application Performance Monitoring) omogućava kompanijama da procene i prate svoje IT okruženje, identifikujući greške i potencijalne probleme u realnom vremenu. To omogućava organizacijama da pronađu uzrok problema ili usporavanja aplikacije, čak do samog nivoa programskog koda.

Lider na tržištu APM-a: Cisco AppDynamics

Cisco AppDynamics omogućava organizacijama da posmatraju svaki aspekt svog poslovanja, uključujući infrastrukturu, mreže, aplikacije, sigurnost, prodaju i poslovne procese. Kroz sveobuhvatan pristup, poznat kao Full Stack Observability, kompanije mogu analizirati pojedinačne komponente i njihov zajednički uticaj na pružanje izuzetnih korisničkih iskustava.

Usvajanjem ovog pristupa, dinamika kompanije i način komunikacije se menjaju. Umesto traženja krivca, timovi mogu sarađivati u potrazi za rešenjima, koristeći AppDynamics kao izvor istine.
Najvažniji benefiti rešenja su mogućnost praćenja rada aplikacije u realnom vremenu što pruža mogućnost smanjivanja gubitaka u svakom poslovanju, pored toga pruža mogućnost i prediktivne analitike kako bi organizacije mogle da prepoznaju potencijalne probleme i otklone ih na vreme. Ova platforma omogućava organizacijama da prate ključne poslovne metrike, kao što su konverzije, prihodi ili korisničko angažovanje, i da sagledaju kako se performanse aplikacija odražavaju na te metrike.

Bez obzira da li ste kompanija koja započinje razvoj aplikacija ili etablirana organizacija sa razvijenim proizvodom, sada je pravi trenutak za razmatranje rešenja poput AppDynamics-a. Jer, korisnik je uvek u pravu, a njegovo iskustvo treba biti na prvom mestu.

Sveukupno, Cisco AppDynamics pomaže organizacijama da unaprede performanse svojih aplikacija, optimizuju korisničko iskustvo, brže rešavaju probleme i bolje razumeju uticaj performansi aplikacija na poslovanje. Pridružite nam se na ovoj transformišućoj putanji i podignite uspeh svog poslovanja.Više o ovom rešenju možete čitati na sajtu kompanije COMING-Computer Engineering ili nas kontaktirati putem e-mail adrese: marketing@coming.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar