Home Promo McDonald’s otvorio novi restoran u AVA Shopping Parku

McDonald’s otvorio novi restoran u AVA Shopping Parku

by bifadmin

Danas je u okviru „AVA Shopping Parka“ otvoren novi McDonald’s restoran, 33. u Srbiji i 23. u Beogradu.

„U godini kada slavimo veliki jubilej, 35 godina rada u Srbiji, nastavljamo da širimo poslovanje i mrežu naših restorana. U ovaj restoran smo uložili više od milion i po evra, zaposlili nove kolege i na taj način pokazujemo našu opredeljenost da budemo stabilan oslonac zajednici u kojoj poslujemo. Naš plan je da i u ovoj, ali i narednim godinama nastavimo sa otvaranjem novih restorana, kao i sa našom posvećenošću kvalitetu, inovacijama i brizi za zajednicu“, rekala je Anđelka Đurić, direktorka kompanije McDonald’s u Srbiji.

McDonald’s restoran u „AVA Shopping Parku“ poseduje McCafe, Drive-In, kao i digitalni menu board i terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, sa 6 pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Restoran će imati 84 sedećih mesta u samom restoranu i 92 mesta u bašti.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru „AVA Shopping Parka“ je od 08 do 22 časa tokom cele nedelje, dok će Drive-In raditi od 00 do 24 časa.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar