Home VestiZabava McDonald’s u šali najavio parfem sa mirisom pomfrita, fanovi shvatili ozbiljno

McDonald’s u šali najavio parfem sa mirisom pomfrita, fanovi shvatili ozbiljno

by bifadmin

Japanski McDonald’s je na bivšem Tviteru najavio da će lansirati parfem sa mirisom svog pomfrita, i kupci su bili oduševljeni. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju bila šala.

Čuveni lanac brze hrane je 6. marta na društvenoj mreži X objavio fotografije ograničene linije parfema koji će oponašati nekoliko mirisa, među kojima je i pomfrit, jedan od njegovih najpoznatijih proizvoda. Bočica ovog parfemaa je navodno trebalo da izgleda kao ambalaža za pomrfit, a i miris bi bio isti.

Mediji su brzo reagovali na ovaj tvit i objavili vest da je novi parfem u pripremi, a korisnici društvenih medija su počeli da šire ovu vest do iznemoglosti. No, ubrzo se ispostavilo da McDonald’s ne planira izbacivanje parfema već je šala na X-u bila deo kampanje za promociju novog proizvoda – aromatizovanog pomfrita. Ideja je bila navesti ljude da razmisle o novim mirisima i ukusima pomfrita.

Međutim, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ispostavilo se da fanovi vole njegov originalni miris i da bi čak i sami želeli da mirišu tako. Ostaje da se vidi da li će to uticati na lanac brze hrane da napravi i parfem sa mirisom pomfrita. I kada bi doneo tu odluku ne bi bio prvi na svetu koji je kreirao parfem na osnovu mirisa hrane, to su već radili KFC, Pizza Hut i japanski ogranak Burger King-a.

Izvor: Food & Wine

Foto: Mak, Unsplash

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar