Novosađanka Ana Injac (33) je na bazi hrane iz prošlosti, za koju je saznala iz kineskih iskustava, napravila funkcionalnu hranu budućnosti.
Ta mlada žena je pre ulaska u svoj preduzetnički poduhvat radila kao učiteljica u školi. Za to vreme se hranila zdravo i primetila da uspešno izbegava sve dečije bolesti.
Ali, ona se nije bavila samo prosvetom. U međuvremenu je eksperimentisala i sa zdravom hranom. Tri godine je analizirala hranu i na kraju napravila recepte uz pomoć nutricionista, tehnologa i doktora biohemije iz Srbije. Tako je kreirala Razmusli, musli bez šećera, aditiva i konzervanasa, koji u osnovi ima žitarice, semenke, orašaste plodove i superhranu. „Za taj obrok svetski nutricionisti tvrde da je nazdraviji na planeti. Superhrana, odnosno funkcionalna hrana su spirulina alga, moringa i zlatna peruanska maka, koje se u pakovanju nalaze tačno u onoj količini koja sme svakodnevno da se unosi kao preventiva”, tvrdi ona.
A kako je od Razmuslija napravila uspešnu poslovnu priču možete pročitati na portalu Priče sa dušom.
Foto: Hans, Pixabay