Home Vesti Studenti u ulozi menadžera

Studenti u ulozi menadžera

by bifadmin

Ambiciozni domaći i strani studenti imaće priliku da se nađu u ulozi menadžera svojim znanjem i idejama doprinesu rešavanju studije slučaja u timskom nadmetanju, tokom manifestacije Case Study Show na beogradskom Fakultetu organizacionih nauka.


Tokom dva dana studenti FON, zajedno sa kolegama iz Evrope, imaće priliku da svojim inovativnim pristupom prezentuju rešenja zadate studije slučaja vodećih kompanija na našem tržištu, i to prvi dan na srpskom, a drugi dan na engleskom jeziku. Treći dan je otvoren za studente svih fakulteta u Beogradu i propraćen je brojnim zanimljivim aktivnostima kroz koje studenti mogu da dođu u lični kontakt sa predstavnicima kompanija. Case Speed Dating pruža učesnicima priliku da za pet minuta, na teme koje su unapred definisale kompanije učesnice, predstave sebe i svoje ideje u najboljem svetlu. Case Creative Room je aktivnost kroz koju se rešavaju kraći poslovni problemi iz prakse kompanija, a studenti učesnici mogu da istaknu svoju jedinstvenost i kreativnost, budući da su u prezentacije u proizvoljnom obliku.

Osim ovih aktivnosti svi studenti će moći, prvi put ove godine, da prisustvuju Ignite konceptu neobičnih prezentacija, koje će na sasvim drugačiji način predstaviti nove ideje publici. Takođe, svi zainteresovani studenti će moći da posete i Skill Fair, kratke radionice o profesionalnom usavršavanju, koje će držati aktivni i Alumni članovi ESTIEM. Manifestaciju Case Study Show već sedmu godinu za redom organizuje Lokalna grupa Beograd studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka. Ove godine CSS će se održati u periodu od 28. do 30. marta u Beogradu, a njegov početak će obeležiti i mini sajam zapošljavanja.

Pročitajte i ovo...