Home VestiIT i nauka Održan skup „Adobe Creative Suite 6: Skrivena snaga“

Održan skup „Adobe Creative Suite 6: Skrivena snaga“

by bifadmin

Juče je u Kulturnom centru Grad održan skup pod nazivom „Adobe Creative Suite 6: Skrivena snaga“ u organizaciji firme Extreme.

Ideja skupa je bila da se prikažu neki manje poznate funkcionalnosti najpoznatijih Adobe alata InDesign, Illustrator i Photoshop iz verzije CS6, kao i neke koje su postojale i u ranijim verzijama, ali su po mišljenju jučerašnjeg prezentera Zorana Imširagića, Adobe Certified Instruktora, nepravedno zaboravljene i nedovoljno korišćene u profesionalnom radu.

Kako su se između datuma zakazivanja i datuma održavanja skupa dogodile velike promene u kompaniji Adobe, jedan deo skupa bio je posvećen i ovoj temi – Adobe Creative Cloudu.

Adobe-Skrivena-Snaga-3

Creative Cloud je još uvek novost, kako za korisnike tako i za Adobe partnere u Srbiji, pa je ovaj deo prezentacije uglavnom bio posvećen najčešćim pitanjima koja su se javila u vezi sa novinama: da li je potrebna neprestana Internet konekcija za korišćenje softvera, na koji način se može naručiti softver, šta je to što je prednost, a šta nedostatak prelaska u Cloud kada su grafički alati u pitanju itd.

Kompletna prezentacija sa ovog dela događaja može se preuzeti sa www.extreme.rs/files/AdobeCreativeCloud-Extreme.pptx.

Ono što je svakako dobra vest za one koji su korisnici Adobe CS3 i CS4 verzija jeste da će sada u ograničenom promo periodu imati pravo na nadogradnju na najnoviju verziju, što do sada nije bio slučaj. Više o tome možete saznati na strani: http://www.extreme.rs/static/Adobe-Creative-Cloud-Promo.htm.

Pročitajte i ovo...