Home VestiPolitika i društvo Ketchum: Petnica među 90 izabranih projekata u svetu

Ketchum: Petnica među 90 izabranih projekata u svetu

by bifadmin

Istraživačka stanica Petnica predstaviće Srbiju u globalnom projektu koji organizuje svetska konsultantska mreža Ketchum, povodom obeležavanja 90 godina postojanja.

Projekat obeležavanja 90 godina postojanja podrazumeva realizaciju 90 brejnstorminga koje će voditi Ketchumovi vodeći stručnjaci za 90 neprofitnih organizacija širom planete. Cilj tih brainstorminga je da se za organizacije poput Petnice osmisle komunikacijski programi koji treba da im pomognu da ostvare svoje ciljeve. Čitav rad Ketchumovih timova biće potpuno besplatan.

Petnica

„Kada smo odlučivali o organizaciji koju treba predstaviti u 70 zemalja širom sveta, nismo imali dilemu da iz Srbije treba da pošaljemo sliku o Petnici i vrednim mladim ljudima koji tamo odlaze da istražuju, uče i unapređuju se. Želimo da ovo bude naš mali doprinos širenju slike o uspešnoj, talentovanoj i vrednoj Srbiji koja ima istraživačku stanicu na koju može da bude ponosna i čiju slavu pronose njeni polaznici, danas na rukovodećim mestima u prestižnim kompanijama širom sveta“ – izjavila je Ljiljana Boljanović, direktorka agencije Olaf&McAteer, koja je deo Ketchum mreže.

Pročitajte i ovo...