Home VestiEkonomija „Privatni biznis siguran uz polisu osiguranja“

„Privatni biznis siguran uz polisu osiguranja“

by bifadmin

Jedanaesti po redu sajam preduzetništva, na kome učestvuje i Kompanija „Dunav osiguranje“, okupio je niz privatnih preduzeća koja u razmeni iskustava ali i informacija s kolegama iz čitave Srbije predstavljaju svoje proizvode i planove daljeg razvoja sopstvenog biznisa.

Ovom prilikom, „Dunav osiguranje“ prikazalo je pakete osiguranja za mala i srednja preduzeća, koji za simboličan iznos premije pružaju kombinovano osiguravajuće pokriće rizika što mogu ugroziti poslovanje različitih delatnosti. Po rečima Radula Živkovića, šefa Odeljenja za internu prodaju GFO Novi Pazar, svi paketi osiguranja su fleksibilni i dozvoljavaju dodatna i atraktivna bonus pokrića, koja su prilagođena delatnosti. Osim imovinskih osiguranja za preduzetnike, za jednu karakterističnu oblast preduzetništva – prevoznike, Kompanija je pripremila čitavu paletu osiguranja. Kako navodi Živković, za svaki oblik poslovanja, pa i za mala preduzeća i mikropreduzeća važno je da se pažnja posveti zaposlenima i njihovom osiguranju.

Navodeći primere za pakete osiguranja trgovine, proizvodnje i zanatstva „Dunav osiguranja“, šef Odeljenja za internu prodaju GFO Novi Pazar zaključuje da je za sigurnost imovine i privređivanja Kompanija, uz tradicionalnu sigurnost i ažurnost, pripremila i pakete po prihvatljivoj ceni čija godišnja premija osiguranja ponaosob s porezom iznosi 115 evra.

Predstavljene preduzetničke inicijative osmišljene su na osnovu višemesečnog istraživanja i u skladu sa specifičnostima i potrebama svakog regiona u Srbiji. One su razvrstane po visini investicije, kao i po delatnostima na: proizvodnju, usluge, trgovinu i poljoprivredu.

Sajam preduzetništva u Novom Pazaru organizovan je uz podršku Grada Novog Pazara i filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru, i izazvao je veliko interesovanje građana, a zabeleženo je oko 600 posetilaca.

Pročitajte i ovo...