Home VestiEkonomija BELhospice dobitnik priznanja „Herojski čin godine“

BELhospice dobitnik priznanja „Herojski čin godine“

by bifadmin

BELhospice centru za palijativno zbrinjavanje dodeljena ja nagrada“Herojski čin godine”Srpske asocijacije menadžera” (SAM) za njihov veliki doprinos u zbrinjavanju onkoloških pacijenata u Srbiji.

Uz pomoć donacija koje dolaze iz najvećih kompanija u Srbiji, BELhospice organizacija već 12 godina pruža besplatno palijativno zbrinjavanje onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti.

Jedan od glavnih ciljeva BELhospice organizacije je izgradnja prvog stacionarnog hospisa u Srbiji, centra za smeštaj onkoloških pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima. Otvaranje ove ustanove, koja će značajno podići kvalitet života pacijenata, kao i članova njihovih porodica, očekuje se do sredine 2017. godine.

Svečanoj večeri povodom dodele SAM Godišnjih nagrada i proslave jubileja prisustvovalo je preko 300 zvanica iz poslovnog, političkog, diplomatskog, kulturnog i medijskog života. Povodom 10 godina postojanja, SAM je simbolično dodelila 10 godišnjih nagrada u 10 kategorija u cilju promovisanja izuzetnih poslovnih, društvenih i humanih dela koja su obeležila 2016. godinu.

Pročitajte i ovo...