Home VestiEkonomija Uskoro 3D rendgen iz Visarisa

Uskoro 3D rendgen iz Visarisa

by bifadmin

Kompanija Visaris, domaći proizvođač digitalnih rendgen uređaja obeležava ove godine 15. godina od osnivanja. Naučni tim kompanije Visaris je razvio originalna jedinstvena rešenja u digitalnoj obradi slike koja svrstavaju ovu srpsku kompaniju među nekoliko najuspešnijih proizvođača u svetu koji proizvode digitalne rendgene.

„Trenutno poslujemo u 21 zemlji i imamo realizovanih preko 500 instalacija. Nalazimo se u veoma dinamičnoj fazi razvoja i dokazali smo da smo stabilan i dugoročan partner našim klijentima. Poslovanje ćemo nastaviti da širimo u tri pravca, jedan je kroz naše distributere pod Visarisovim brendom, drugi je uslužna proizvodnja za velike svetske brendove, a treći je razvoj nove generacije proizvoda u poslednjoj tehnologiji dinamičkog snimanja, gde je plan da svetu ponudimo i 3D rešenja za rendgen kabinete. Ovo je između ostalog i pravac najvećih svetskih proizvođača, pa nam je zadovoljstvo da ćemo se opet meriti u odnosu na najbolje. U prihodima od prodaje, izvoz učestvuje sa preko 85% sa tendencijom rasta, a ubedljivo najveće tržište nam je tržište SAD, što ujedno smatramo za najbolju potvrdu kvaliteta“, rekao je Marko Petrović, direktor kompanije Visaris, i dodao da Visarisovi digitalni uređaji rade više od petnaest godina u zdravstvenim ustanovama širom sveta, te da je test vremena pokazao njihovu izuzetnu pouzdanost i funkcionalnost.

Kompanija vrši permanentnu podršku svojim klijentima 24 sata dnevno a prednosti digitalnih rendgena u odnosu na analogne su višestruke od manjeg zračenja, preciznije i osetljivije slike, detaljnijeg ispitivanja i lakšeg arhiviranja. Upotrebom digitalne tehnologije takođe nema više ni upotrebe raznih hemikalija i nerazgradivog celuloida čime doprinosimo očuvanju životne sredine.

Pročitajte i ovo...