Home VestiEkonomija BIG CEE Srbija novi vlasnik šoping centra Aviv Park Pančevo

BIG CEE Srbija novi vlasnik šoping centra Aviv Park Pančevo

by bifadmin

Big shopping centri postali su novi vlasnik šoping centra Aviv Park Pančevo. Ugovorom koji je potpisan danas, 6.9.2018, Big centri su preuzeli 100 odsto vlasništva nad Aviv Parkom u Pančevu, i time su zadržali poziciju najveće ritejl grupe u Srbiji.

Aviv Park Pančevo je veoma uspešan šoping centar koji je izgradila jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina, Aviv Arlon.

Centar se nalazi u srcu grada Pančeva i obuhvata 28.000 kvadratnih metara na površini od oko 7,4 hektara. U sklopu centra nalazi se jedan od vodećih lanaca supermarketa, DIS, kao i multipleks bioskopi, prvi takve vrste u Pančevu. Pored toga, na ovom prostoru mogu da se pronađu brojni međunarodni i domaći brendovi iz oblasti mode, kozmetike, sporta, elektronike, kućnog dekora, zabave i drugog, uključujući C&A, Takko, H&M, New-Yorker, DM, Deichmann, McDonald’s i mnoge druge.

Robert Jahav, generalni direktor Big CEE Srbija, tim povodom je rekao:

„Poslujemo u Srbiji više od 11 godina, želimo da ovde ostanemo još mnogo godina, i nameravamo da se širimo u velikom stilu. Big CEE Srbija nastavlja da raste u okviru svih naših centara, a uz to sprovodi mnoge nove projekte. Počinjemo sa razvojem dodatnog prodajnog, poslovnog i stambenog prostora, a o svim novim projektima i planovima ćemo blagovremeno obavestiti javnost.”

Pročitajte i ovo...