Home TekstoviNove tehnologije IIB: Novi softverski paketi ERP klase iz familije UPIS

IIB: Novi softverski paketi ERP klase iz familije UPIS

by bifadmin

IIB je iskoristio period poslovnog zatišja i uz pomoć sopstvenih razvojnih kapaciteta obnovio i unapredio UPIS.Net, poznat kao prvi srpski ERP. Stvorena su i dva nova proizvoda ERP klase UPIS.Partner i Mali UPIS, oba bazirana na UPIS.Netu.

UPIS.Net, IIB-ov softverski paket ERP klase, namenjen planiranju i upravljanju dobrima u srednjim i velikim preduzećima, obogaćen je novim menijem, vodičima i navigatorom. Meniji su inovirani po konceptu radne površine, prilagođavaju se svakom pojedinačnom korisniku i omogućavaju mu lakšu i bržu navigaciju po podacima. Vodiči su parametarski prilagođeni svakoj pojedinačnoj poslovnoj oblasti i obezbeđuju strogu proceduralnost rada i kontrolu radne discipline.

UPIS.Partner je IIB-ov potpuno nov paket poslovnog softvera iz ERP klase i prototipa poslovnog modela namenjenog planiranju i upravljanju dobrima u malim i srednjim preduzećima. Koristi koncept radne površine, vodiča i navigatora kao i UPIS.Net. Isporučuje se sa gotovim poslovnim modelom za odgovarajuću oblast poslovanja uz mogućnost parametarskog prilagođavanja specifičnostima preduzeća.

Mali UPIS tržišno se pozicionira kroz paket KOMPAS, gde čini celokupnu softversku komponentu. Nadopunjen je Biznis Kompasovim poslovnim modelom, uslugama i podrškom. Namenjen je upravljanju dobrima u mikro i malim preduzećima, do 5 konkurentskih licenci.

Svi paketi su međusobno nadgradivi, sa nižeg na viši paket, bez gubitka funkcionalnosti i ulaganja u obuku i uvođenje.

Pročitajte i ovo...